Jaguar doreşte să revină la Le Mans

Se anunţă o grilă de start extrem de aglomerată în anii ce vor veni la clasa LMP1 la Le Mans. Indienii de la Tata Motors se pare că au aprobat proiectul de revenire la clasa LMP1.

Jaguar doreşte să revină la Le Mans Jaguar doreşte să revină la Le Mans

Acum 20 de ani Jaguar câştiga cursa de 24 de ore de la Le Mans cu celebrul prototip Silk Cut XJR-12. De atunci felina britanică nu prea a mai fost zărită pe circuitul francez. Britanicii s-au prezentat cu idea la patronul indian, care s-a dovedit entuziasmat de plan şi a dat undă verde. Aşadar acum la Jaguar se lucrează la dezvoltarea unui prototip pentru clasa LMP1. Încă un nume legendar care promite a reveni la Le Mans alături de Audi şi Peugeot. Sperăm ca Porsche, Aston Martin şi Toyota să nu renunţe la planurile de participare în cursele de anduranţă. Britanicii sunt încântaţi şi de idea de a concura în viitorul campionatul de anduranţă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.