King of Europe Drift - Ungaria

În timp ce la noi circuitele şi competiţiile automobilistice adevărate sunt doar un vis frumos, ungurii merg de-a latul, la propriu, organizând adevărate competiţii de drift.

Competiţiile de drift au luat naştere în Asia, dar curentul s-a extins treptat către vest cuprinzând încet suflarea automobilistică. În Europa Centrală şi de Est această manifestare este însă în fază incipientă, existând doar tentative timide. Un pol al acestei regiuni este însă Ungaria, ţară în care s-a desfăşurat competiţia King of Europe Drift, eveniment la care maghiarii au dovedit că stau bine la mersul de-a latul.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.