La Pikes Peak 2012, Duster şi Jean Philippe Dayraut sunt favoriţi!

Autor: Oraan Mărculescu 10 aug. 2012 Alte sporturi
La Pikes Peak 2012, Duster şi Jean Philippe Dayraut sunt favoriţi!

Din cauza incendiilor forestiere din Colorado, ediţia din 2012 a celebrei curse Pikes Peak a fost amânată pentru data de 12 august. O cursă importantă şi pentru noi, deoarece vom vedea din nou Dacia Duster No Limit în acţiune.

Dacă anul trecut ne-am cam dezumflat, deoarece Dacia Duster Pikes Peak a terminat ”doar” pe poziţia a 3-a, iată că acum avem din nou speranţe că brandul naţional ar putea ocupa prima poziţie a podiumului.

Şi asta deoarece sesiunea de antrenamente de la categoria ”Unlimited” a fost dominată clar de Jean Phillipe Dayraut cu al său Duster preparat de Tork Engineering, chiar dacă francezul a făcut o singură urcare a traseului.

Timpul de 3:54:956 obţinut de Dayraut a fost de departe mai bun decât al concurenţilor, francezul fiind cu 5 secunde mai rapid decât Paul Dallenbach, respectiv cu 10 secunde faţă de Rhys Millen. În plus, Dayraut a bătut cu acest timp recordul pe secţiune, stabilit de Millen.

Prin urmare, Dayraut îşi adjudecă pole-position-ul ediţiei din acest an Pike Peak la categoria Unlimited, având mari şanse să câştige cursa la volanul maşinii sale Dacia Duster No Limit. Adică la bursa pariurilor Dayraut şi Dallenbach sunt cotaţi la fel.

Ce credeţi:

VA REUŞI DAYRAUT SĂ CÂŞTIGE PIKES PEAK 2012 CU DACIA DUSTER NO LIMIT?

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide