Lamborghini prezintă Gallardo Super Trofeo 2013

Autor: Iulian Dnistran 18 oct. 2012 Alte sporturi

Lamborghini a prezentat, chiar pe pagina de facebook a campionatului Super Trofeo, versiunea pentru anul 2013 a modelului de curse care poartă numele campionatului în care concurează: Gallardo LP-570-4 Super Trofeo.

Printre modificările suferite de cel mai mic model cu tracţiune integrală al producătorului italian se numără un roll-cage pentru interior, un sistem de stingere a incendiilor şi un kit aerodinamic care include un eleron şi bare de protecţie redesenate pentru a tăia aerul şi a menţine pe asfalt toate cele patru roţi. Mai mult, greutatea a fost redusă prin eliminarea elementelor care sunt inutile în timpul curselor.

Oficialii Lamborghini nu au dat nici un detaliu despre motorul maşinii de curse, însă ne putem aştepta ca sub capotă să fie acelaşi V10 de 5,2 litri care dezvoltă 570 de cai putere ca în modelul care va fi înlocuit, pentru că nici versiunea de stradă nu a primit nici un plus de putere odată cu ultimul facelift.

Campionatul mono-marcă Blancpain Super Trofeo a debutat în 2009. În 2012 au participat 58 de piloţi din 14 ţări diferite, fiecare dintre ei într-un Lamborghini Gallardo Super Trofeo. 

Video Lamborghini Gallardo LP570-4 Super Trofeo:

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide