McLaren MP4-12C GT3 este gata de curse

După 56.000 km, parcurşi ca prototip, McLaren MP4-12C GT3 va debuta în prima cursă a sezonului VLN & ADAC GT Masters Championships.

Versiunea de curse a supercar-ului McLaren MP4-12C de 229.000 de dolari are programată prima cursă pe 31 Martie pe circuitul de la Nurburgring. Urmând ca anul acesta un număr de 25 de exemplare de McLaren MP4-12C să participe la diferite curse pe continentul european.

Iată lista echipelor şi campionatelor în care va lua startul McLaren MP4-12C GT3


Echipa

Competiţia
Apex Selected British GT rounds
ART Blancpain Endurance Series
ASM Blancpain Endurance Series
Boutsen Energy Blancpain Endurance Series
Doerr Motorsport VLN
Gemballa Racing ADAC GT Masters

VLN

Gulf Racing Blancpain Endurance Series
Hexis Racing FIA GT1 World
JAS Selected Blancpain Endurance Series rounds
Lapidus Racing International GT Open
Molitor Racing Blancpain Endurance Series

ADAC GT Masters

United Autosports Blancpain Endurance Series
Von Ryan Racing Blancpain Endurance Series

În plus, bolidul britanic va lua startul şi în cursele de 24 de ore de la Spa-Francorchamps şi din Catalunya şi va fi utilizat ca Safety Car în cadrul FIA GT1 World Championship în cursa ce are loc între 8 şi 9 aprilie în Franţa. Pentru a-şi promova bolidul, cei de McLaren au ales pista de la Dunsfold Park, unde au demonstrat capacităţile mainii lor de competiţie.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.