Mici schimbări în Formula 1

De această dată nu sunt schimbări de regulament sau impunerea unor noi restricţii aerodinamice sau tehnice. Doar cosmetizări “estetice”.

Mici schimbări în Formula 1 Mici schimbări în Formula 1

Dacă anul acesta s-a creat ceva confuzie în jurul numelui Lotus, fiind două echipe pe grila de start care aveau acest nume în titulatură, pentru anul viitor acest detaliu s-a rezolvat. Team Lotus, echipa deţinută de o companie din Malaezia, cea care deţine Proton şi Lotus, se va numi în sezonul 2012 Caterham. Asta pentru că Lotus, care este deţinut de Proton, a achiziţionat anul acesta compania Caterham. Prin urmare anul viitor vom avea pe grilă Team Caterham şi Lotus Renault GP. În altă ordine de idei trebuie menţionat faptul că Virgin, brandul deţinut de Sir Richard Branson, o să dispară din F1, echipa preluând numele noului investitor care vine din Rusia - Marussia. Noile modificări de nume au fost deja aprobate de Comisia F1 dar se aşteaptă şi aprobarea comitetului FIA World Motor Sport care se va întruni în 7 decembrie.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.