Monoposturi Ferrari fără motoare!

Competiţia Scuderia Ferrari Box de anul acesta a luat startul pe Autodromo Enzo şi Dino Ferrari din Imola, unde s-a desfăşurat pe perioada week-endului. A fost o cursă fără zgomot.

Ferrari Soap BoxCompetiţiile "Scuderia Ferrari Box" sunt acele curse în care karturile denumite şi “săpuniere” folosesc ca mijloc de propulsie gravitaţia - mai simplu spus, cursele se desfăşoară pe o pistă în coborâre, fără a fi nevoie de mijloace de propulsie în afara inerţiei conferite de propria greutate.

Acestea sunt pilotate şi construite numai de membrii clubului Scuderia Ferrari din Italia, fără nici un ajutor din partea inginerilor Ferrari. Prima cursă de la Imola a fost câştigată de Adriano Zocca, acesta conducând un Ferrari XFX. Următoarea cursă va avea loc pe data de 31 mai în Milan. Oare fanii acestei competiţii sunt tifosi tăcuţi?
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.