Peel Kart Race, o cursă mai tare decât Formula 1.VIDEO

Ce poate fi mai tare decât o cursă de Formula 1? Simplu: o cursă cu karturi de 70 CP, pe străzile unui orăşel liniştit, într-o viteză absolut nebună

Peel Kart Race, o cursă mai tare decât Formula 1.VIDEO Peel Kart Race, o cursă mai tare decât Formula 1.VIDEO

Pentru a da la o parte negativiştii încă din primul moment: cursa de mai jos nu este filmată „pe repede înainte”, ci exact la vitezele pe care le atingeau aceste karturi în anii '90 sau la începutul anilor 2000, când a şi fost filmată, cel mai probabil. Locul este orăşelul Peel, din Isle of Man, celebră pentru cursele sale de motociclete. Cursa este parte a Manx Kart Grand Prix, după toate probabilităţile, o cursă care implica prezenţa unor karturi de 70CP, capabile să atingă viteze de peste 200 de km pe oră în linie dreaptă.

Priviţi şi minunaţi-vă de ce e capabil creierul uman la viteze ameţitoare. Va reuşi pilotul care filmează să-şi depăşească concurentul pe străzile înguste ale orăşelului Peel? 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.