Pentru luni de dimineaţă: drift britanic la cote maxime. VIDEO

Dacă încă nu te-ai trezit cum trebuie, îţi oferim o mică doză de adrenalină: drift britanic executat exact aşa cum trebuie.

Pentru luni de dimineaţă: drift britanic la cote maxime. VIDEO Pentru luni de dimineaţă: drift britanic la cote maxime. VIDEO

E luni dimineaţă, e vară, e vacanţă pentru unii, poate şi pentru tine, aşa că ne-am gândit că ar fi cazul să-ţi dăm un mic imbold pentru a-ţi începe săptămâna cu bine. Cei de mai jos sunt piloţi britanici, maşinile lor sunt tot ce-i mai frumos pe lumea asta, iar muzica e numai bună pentru a-ţi aduce aminte că a început săptămâna, omule!

Deci enjoy. Şi să ai o săptămână cel puţin la fel de bună precum băieţii ăştia de mai jos:

Drift Allstars British GP Round 1 2015 from Will Ainsworth on Vimeo.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.