Peugeot RCZ va concura la Nurburgring

Noul model coupe al mărcii Peugeot va concura în cursa de anduranţă de la Nurburgring pentru a celebra 200 de ani de existenţă a mărcii.

Peugeot RCZ va concura la Nurburgring Peugeot RCZ va concura la Nurburgring

Peugeot a înscris în cursa de 24 de ore de la Nurburgring două modele RCZ dotate cu motor diesel. Maşinile vor concura în clasa D1T rezervată automobilelor cu motoare turbodiesel cu capacităţi cilindrice între 1.700 şi 2.000 cmc. Cele două RCZ-uri de curse sunt propulsat de motoare 2.0 HDI FAP ce dezvoltă 200 CP. Majoritatea elementelor din dotarea celor două maşini sunt de serie cu excepţia a câtorva piese speciale ce provin de la divizia "competiţii clienţi" de la Peugeot Sport.

Cele două RCZ-uri vor purta numerele de concurs 200 şi 201 pentru a simboliza cei 200 de ani împliniţi de marca Peugeot.

Interesant este că echipajele nu sunt formate din piloţi profesionişti ci din membri din board-ul Peugeot dintre care îl enumerăm doar pe Jean-Philippe Peugeot, vice-preşedinte în boardul PSA.

Până la urmă acest exerciţiu de marketing Peugeot este menit să atragă atenţia asupra noului model sportiv al mărcii. Despre rezultatele obţinute în cursa de la Nurburgring vom discuta la finalul acestui weekend.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.