Porsche GT3 R victorios

Porsche 911 GT3 R a obţinut a doua victorie consecutivă la Nurburgring Long Distance Championship.

Porsche GT3 R victorios Porsche GT3 R victorios

Inovativul Porsche GT3 R Hybrid, care foloseşte două motoare electrice pentru a complementa unitatea pe benzină, a obţinut locul trei, iar alte şapte 911 s-au regăsit printre primele 10 maşini care au trecut linia de sosire.

Duo-ul Joerg Bergmeister şi Wolf Henzler (ambii nemţi), au făcut o cursă aproape impecabilă la bordul noului Porsche 911 GT3 R Hybrid, maşină care a impresionat prin eficienţa sa de pe circuit, având nevoie de un pitstop în minus faţă de rivalii săi. " Sistemul hibrid a influenţat în mod clar consumul de combustibil, iar cei 120 kw în plus proveniţi de la motoarele electrice a dus la accelerări mai rapide la ieşirile din viraje" - a declarat Bergmeister.

Runda a treia a cursei de anduranţă de la Nurburgring se va disputa pe data de 24 Aprilie la miezul zilei şi va avea o durată maximă de patru ore.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.