Probabil cel mai încet record de pe Nürburgring: Walter Röhrl la volanul tractorului Porsche Junior

La un moment dat în istorie, numele Porsche - asociat astăzi cu maşini rapide şi foarte rapide - a ajuns pe vreo 2.000 de tractoare. Acum, legendarul pilot Walter Röhrl şi-a încercat norocul pe Nürburgring la volanul unui tractor Porsche recent recondiţionat.

Probabil cel mai încet record de pe Nürburgring: Walter Röhrl la volanul tractorului Porsche Junior Probabil cel mai încet record de pe Nürburgring: Walter Röhrl la volanul tractorului Porsche Junior

Legendarul pilot de raliuri Walter Röhrl, care are două titluri de campion mondial în palmares, a vrut să stabilească un record ceva mai neobişnuit pe circuitul german Nürburgring

Mai exact, Röhrl a condus un tractor Porsche Junior restaurat de membrii unui centru pentru persoane cu dizabilităţi, ca să le promoveze activitatea. Rezultatul e deosebit de încet, deşi nu ştim încă exact cât de încet, timpul obţinut nefiind publicat. Oricum ar fi, nu vezi asta în fiecare zi.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.