Race of Champions 2008

Ediţia din weekendul acesta a Race of Champions va avea din nou invitaţi unii din cei mai celebri piloţi, distracţia fiind garantată.

Race of Champions 2008 Race of Champions 2008

În ediţia de anul acesta, campionul en-titre Mattias Ekstrom va dori să-şi apere tilul câştigat acum un an, în faţa unor concurenţi precum Michael Schumacher, Sebastian Vettel, Sebastian Loeb, Jaime Arguersuari, campionul din F3, Andy Priaulx campionul WTCC, Carl Edwards câştigătorul din CART şi Jason Plato, cunoscut mai mult pentru rolul de prezentator de la Fifth Gear.

Maşinile ce vor participa în concurs sunt următoarele: Ford Focus WRC 08, KMT X-BOw, Abarth 500 Assetto Corse, RX Racing RX150 şi ROC Car, un buggy de 475 de kilograme cu un motor de 1,1 litri şi 170 CP şi un cuplu anemic de 115 Nm. Iar show-ul va fi completat de o cursă între medaliatul triplu de la Beijing, ciclistul Chris Hoy, ce echivalează cu o putere de 2,5 CP împotriva lui Leweis Hamilton, ce va conduce un McLaren Mercedes SLR.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.