Raliul Monte Carlo 2015 promite un spectacol total. VIDEO

Sebastien Loeb sau Sebastien Ogier? Aceasta este întrebarea pentru spectacolul total anunţat pe 22 ianuarie la Monte Carlo, acolo unde cei doi piloţi francezi se vor înfrunta pe unele dintre cele mai spectaculoase speciale de raliuri din lume...

Raliul Monte Carlo 2015 promite un spectacol total. VIDEO Raliul Monte Carlo 2015 promite un spectacol total. VIDEO

Sebastien Loeb a decis să participe la Raliul Monte Carlo din 2015, poate doar ca să-i arate lui Sebastien Ogier cine-i şeful, iar asta chiar la Ogier acasă (acesta s-a născut în Gap, care este orăşelul-bază pentru raliul Monte Carlo). Copilotul lui Loeb, Daniel Elena, s-a născut, la rândul său, în Monaco, aşa că lupta va fi una între cunoscători.

Loeb, cu recordul său de nouă titluri şi 78 de victorii în WRC, nu va reveni de tot în campionatul mondial, ci doar pentru această cursă, dar Ogier nu se va lăsa învins cu uşurinţă - mai tânăr cu 9 ani, acesta are 2 titluri WRC şi 24 de victorii, fiind cel mai bine plasat pentru a-i ataca recordurile lui Loeb în următorii ani. Pe scurt, se anunţă o luptă formidabilă!

Nu am reuşit să aflăm dacă vreo televiziune din România va transmite în direct specialele de la Monte Carlo (slabe şanse, pentru că WRC 2015 nu apare în programul niciuneia dintre ele), dar dacă vreţi să le vedeţi online, accesaţi linkul celor de la WRC începând de joi, 22 ianuarie!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.