Raliul Monte Carlo 2015 promite un spectacol total. VIDEO

Autor: Adrian Mihălţianu 20 ian. 2015 Alte sporturi

Sebastien Loeb a decis să participe la Raliul Monte Carlo din 2015, poate doar ca să-i arate lui Sebastien Ogier cine-i şeful, iar asta chiar la Ogier acasă (acesta s-a născut în Gap, care este orăşelul-bază pentru raliul Monte Carlo). Copilotul lui Loeb, Daniel Elena, s-a născut, la rândul său, în Monaco, aşa că lupta va fi una între cunoscători.

Loeb, cu recordul său de nouă titluri şi 78 de victorii în WRC, nu va reveni de tot în campionatul mondial, ci doar pentru această cursă, dar Ogier nu se va lăsa învins cu uşurinţă – mai tânăr cu 9 ani, acesta are 2 titluri WRC şi 24 de victorii, fiind cel mai bine plasat pentru a-i ataca recordurile lui Loeb în următorii ani. Pe scurt, se anunţă o luptă formidabilă!

Nu am reuşit să aflăm dacă vreo televiziune din România va transmite în direct specialele de la Monte Carlo (slabe şanse, pentru că WRC 2015 nu apare în programul niciuneia dintre ele), dar dacă vreţi să le vedeţi online, accesaţi linkul celor de la WRC începând de joi, 22 ianuarie!

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide