Renault Clio Sport R3 Access

Pentru amatorii de raliuri Renault propune ultima variantă special preparată a lui Renault Clio Sport.

Renault Clio Sport R3 Access Renault Clio Sport R3 Access

Un pas peste Logan CupNoul Renault Sport R3 Access este cel mai nou Clio de raliuri, fiind versiunea de bază a modelului R3 Maxi, cu care împarte motorul de 2.0 litri şi 200 CP, cutia de viteze secvenţială cu şase trepte, diferenţialul ZF şi sistemul electric şi electronic marca Magneti-Marelli. Putem spune că încă înainte de a porni motorul, acesta sună bine.

Printre părţile comune mai putem aminti şi de jantele Speedline cu gume Michelin. Greutatea redusă, doar 1080 kg, permite performanţe cel puţin satisfăcătoare pentru orice pilot, însă tracţiunea va limita domeniul de acţiune la cursele pe asfalt. Preţul începe de la 32.600 de euro în Franţa, costul de competiţie pe kilometru fiind de 17 euro.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.