Renault vrea să cucerească lumea curselor cu noul R.S. 01 (teaser VIDEO)

Francezii de la Renault pregătesc o maşină de curse care seamănă foarte mult cu conceptul Alpine A110-50. Cel puţin asta se vede din videoclipul teaser de mai jos.

Renault vrea să cucerească lumea curselor cu noul R.S. 01 (teaser VIDEO) Renault vrea să cucerească lumea curselor cu noul R.S. 01 (teaser VIDEO)

Renault a publicat un teaser video cu o nouă maşină de curse, botezată R.S. 01, care urmează să concureze în campionatul World Series by Renault. Şi, chiar dacă videoclipul de mai jos e un simplu teaser cu o randare 3D a modelului, tot am reuşit să vedem liniile de design inspirate puternic din conceptul Alpine A110-50 prezentat în 2012.

Deocamdată nu avem prea multe date tehnice la îndemână – de fapt, ştim doar că noul Renault R.S. 01 va avea un motor de origine Nissan Nismo cu peste 500 de cai-putere, o cutie de viteze secvenţială cu şapte trepte şi o greutate de aproximativ 1.100 kg.

Lansarea oficială va avea loc în 27 august la Salonul Auto de la Moscova, când francezii vor dezvălui toate secretele maşinii.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.