Roller Coaster: Porsche ne bagă în pielea unui pilot de la Spa-Francorchamps 2015

Cum este să fii la volanul unui Porsche în celebra cursă de şase ore de la Spa-Francorchamps 2015? Ca într-un montagne-russe. Sau roller-coaster. Sau tot aia - demenţă colectivă condensată în 6 ore de adrenalină pură.

Roller Coaster: Porsche ne bagă în pielea unui pilot de la Spa-Francorchamps 2015 Roller Coaster: Porsche ne bagă în pielea unui pilot de la Spa-Francorchamps 2015

Porsche ne arată ce se întâmplă în cursa de 6 ore de la Spa-Francorchamps 2015, care este întotdeauna extrem de spectaculoasă. Iar clipul video de mai jos ne pune chiar în pielea piloţilor. Pe scurt: e ca într-un roller coaster!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.