Titlurile WTCC la categoriile producători şi piloţi căştigate de Chevrolet

Chevrolet a câştigat ieri, în Macau, titlul Campionatului Mondial de Turisme la categoria Producători, în timp ce Yvan Muller a fost declarat oficial Campion WTCC la categoria Piloţi. Acest dublu succes, primul înregistrat de Chevrolet şi GM într-un campionat mondial FIA, reprezintă o încheiere perfectă a campaniei excepţionale realizate de Cruze pe parcursul sezonului.

Chevrolet WTCCCampionatul WTCC a fost câştigate spectaculos: Rob Huff şi Yvan Muller au înregistrat o dublă victorie în Cursa 1, după o performanţă fără greşeală de la start şi până la linia de sosire.

În Cursa 2, echipa Chevrolet au trecut printr-o luptă grea pentru a-l depăşi pe Farfus, terminând pe locurile 3 şi 4, ceea ce înseamnă că Chevrolet s-a clasat pe podium în 21 dintre cele 22 de curse ale anului. Din păcate, această clasare nu i-a permis lui Huff să ocupe poziţia a doua în campionat, el fiind la egalitate de puncte cu Tarquini, care a fost declarat vice-campion doar datorită numărului de victorii.

Cruze - campioaneAlain Menu a avut un weekend mai dificil, însă el şi-a demonstrat din nou spiritul de echipă şi curajul excepţionale, el trebuind să facă faţă unui eveniment nefericit, moartea tatălui său. Pilotul elveţian a terminat Cursa 1 pe locul al şaptelea, după un contact cu peretele în prima tură.

În timp ce cântecul "We are the Champions!" se auzea în standul Chevrolet după cursă, printre felicitări, toasturi şi câteva lacrimi, echipa RML se pregătea pentru o noapte lungă de sărbători bine-meritate. După revenirea în Europa, echipa va reveni la muncă, trebuind să facă faţă unei noi provocări: transformarea noului Cruze 1.6 turbo într-un autovehicul la fel de competitiv pentru anul 2011 ca şi maşina de curse actuală.

Chevrolet Cruze, modelul de serie, se poate achiziţiona de la 9.499 Euro cu TVA cu primele de casare incluse şi rate fixe în lei cu 8.95% DAE prin Creditul Cruze oferit de BRD Finance IFN, între 24 noiembrie - 24 decembrie.

În plus, Cruze beneficiază de 5 ani garanţie şi a obţinut 5 stele EuroNcap la testele de siguranţă.

Chevrolet Cruze 1.6 litri de 113 CP vine echipat cu:

- motorizări Euro 5 cu taxa de poluare zero
- aer condiţionat
- 6 airgaburi: airbag şofer şi pasager, airbaguri laterale şi cortină
- radio CD cu MP3
- ESC, TCS
- ABS cu EBD
- oglinzi exterioare electrice şi încălzite
- scaun şofer şi pasager reglabil manual pe 4 direcţii
- servodirecţie
- volan reglabil pe înălţime
- geamuri electrice faţă

VEZI AICI OFERTA COMPLETĂ PENTRU CHEVROLET CRUZE

Chevrolet Cruze costa de la 9.499 euro cu TVA si prime de casare, intre 24 nov. si 24 dec.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.