Toyota Aurion TRD

La prima vedere ai crede că ai în faţă una din maşinile din filmul Cars, nu? Ei bine, nu este aşa ceva, ci coluţia Toyota pentru piloţii tineri, dornici de afirmare.

Toyota Aurion TRD Toyota Aurion TRD

Avem în faţa una din maşinile ce vor alerga în campionatul australian, fiind practic un şasiu asemănător cu cel al unui lart, dotat cu un motor Yamaha de 122 CP şi cu o caroserie care în cazul acesta aduce aminte de Toyota Aurion. Deşi în competiţie se regăsesc mai multe tipuri de caroserii, Toyota este primul producător care sprijină oficial competitorii.

"Suntem bucuroşi să ne alăturăm unei serii atât de competitivă şi populară", a declarat Todd Connolly, manager Toyota Australia Motorsport.  "Toyota vede în aceasta categorie ca una ideală pentru tinerii piloţi ce vor să înveţe şi să-şi facă o carieră în cursele cu motor", a adăugat acesta.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.