Un Volkswagen Passat cu 900 CP e noua jucărie de drifturi a lui Tanner Foust. VIDEO

S-ar putea să-l ştii pe Tanner Foust din varianta americană a emisiunii Top Gear, dar adevărul e că acela e doar un job ocazional, fiindcă ocupaţia lui principală e aceea de pilot. Iar acum, Foust a primit un Passat nou-nouţ - nu ca să meargă la cumpărături, ci pentru drifturi.

Un Volkswagen Passat cu 900 CP e noua jucărie de drifturi a lui Tanner Foust. VIDEO Un Volkswagen Passat cu 900 CP e noua jucărie de drifturi a lui Tanner Foust. VIDEO

Tanner Foust e un om care îşi împarte timpul între etapele din campionatul mondial de Rallycross, filmările la Top Gear America şi diferitele raliuri la care participă. Iar acum va trebui să îşi reorganizeze agenda din nou, fiindcă a primit o nouă jucărie pentru campionatul Formula Drift.

Mai exact, este vorba despre un Volkswagen Passat pregătit pentru a merge de-a latul, cu puţin ajutor de la un motor V8 care dezvoltă 700 CP în mod normal, dar care ajunge la 900 CP când se apasă butonul magic ce eliberează doza de oxid de azot.

Aşadar, se pare că Passatul chiar e maşina bună la toate - de la cumpărăturile săptămânale făcute fără grabă şi până la curse făcute de-a latul. Şi cine ştie, poate că nu ar fi o idee rea să se facă un campionat de mers la cumpărături în drifturi.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.