Victorie românească la Dakar 2011

Românul Mani Gyenes a reuşit să câştige clasa Maraton în dificilul raliul Dakar ce s-a desfăşurat în America de Sud în Argentina şi Chile.

Victorie românească la Dakar 2011 Victorie românească la Dakar 2011

Pilotul Vectra Racing s-a clasat al 25-lea în ultima etapă din cea de a 33-a ediţie a Dakar-ului şi se află pe locul 17 în clasamentul general. După 9.500 de km (din aceştia peste 5.000 de km au fost probele speciale) Emanuel Gyenes a încheiat Dakar-ul pe locul 1 la clasa Maraton, cea mai dificilă clasă de la categoria moto. Piloţii care se înscriu la această categorie nu au voie să schimbe motorul motocicletei pe durata întregului raliu, în timp ce restul au dreptul să schimbe 3 motoare de-a lungul evenimentului.

După terminarea probei speciale din etapa a 13-a pe concurenţi îi aşteaptă o legătură de peste 170 de km la finalul cărei vor ajunge în Buenos Aires, unde mâine are loc festivitatea de premiere.

Rezultatele din ultima etapă a Dakar-ului urmează să fie omologate în această seara.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.