VIDEO: Cum sună noul Audi R18 la peste 300 km/h, într-un viraj

Audi vrea să câştige din nou cursa de 24 de ore de la Le Mans, dar victoria nu o să pice din cer. Aşa că nemţii se pregătesc intens, chiar dacă au trecut deja peste prima cursă din calendarul Campionatului Mondial de Anduranţă.

VIDEO: Cum sună noul Audi R18 la peste 300 km/h, într-un viraj VIDEO: Cum sună noul Audi R18 la peste 300 km/h, într-un viraj

Audi o să meargă anul acesta la cursa de 24 de ore de la Le Mans cu un nou R18 e-tron quattro, cu care speră că câştige din nou legendara competiţie de anduranţă. Dar speranţa nu este suficientă în sport, e nevoie şi de multă muncă. Iar videoclipul de mai jos e o dovadă destul de bună că nemţii se pregătesc intens pentru cea mai dură cursă din calendarul Campionatului Mondial de Anduranţă.

Potrivit descrierii făcute de utilizatorul care a publicat filmarea, Audi testa noul R18 la Monza cu un pachet aerodinamic gândit pentru viteză. Şi, ei bine, au obţinut viteză - în jur de 320-330 km/h.

Îţi reamintim că Le Mans 2015 se va desfăşura în 13-14 iunie.

CITEŞTE ŞI: Nissan GT-R LM, maşina pregătită pentru Le Mans, sună ca o navă spaţială

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.