VIDEO: Definiţia fair play-ului în motorsport

În sporturile cu motor există, evident, o competiţie acerbă. Dar, în acelaşi timp, motorsportul poate fi o scenă minunată pentru dovezile de fair play din care avem cu toţii câte ceva de învăţat.

VIDEO: Definiţia fair play-ului în motorsport VIDEO: Definiţia fair play-ului în motorsport

Oricât de importantă ar fi o competiţie auto, viaţa participanţilor e mai presus de orice. Sigur, scopul e să câştigi, dar credem că e mai bine dacă ajungi acasă pe locul al doilea, însă cu conştiinţa împăcată că nu ai omorât pe nimeni.

Videoclipul de mai jos e dovada vie că nu suntem încă sortiţi eşecului şi că există, încă, oameni care ştiu ce e acela fair play.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.