VIDEO: Nissan GT-R LM, maşina pregătită pentru Le Mans, sună ca o navă spaţială

Dar numai la decelerare, ceea ce e ok, fiindcă nu poţi să mergi cu pedala de acceleraţie la podea non-stop. Nu?

VIDEO: Nissan GT-R LM, maşina pregătită pentru Le Mans, sună ca o navă spaţială VIDEO: Nissan GT-R LM, maşina pregătită pentru Le Mans, sună ca o navă spaţială

Nissan a pregătit o surpriză extrem de neobişnuită pentru lumea curselor de anduranţă. Se numeşte GT-R LM Nismo şi are un motor V6 de 3,0 litri pe benzină amplasat în faţă, spre deosebire de celelalte vehicule din clasa de prototipuri LMP1 care au motorul amplasat central-spate. Dar, ca şi cum nu ar fi de ajuns, creatura făcută de Nissan are, în esenţă, tracţiune faţă.

Şi dacă eşti tentat să spui că nu o să aibă nici o şansă în faţa monstruleţilor făcuţi de Porsche, Audi şi Toyota la cursa de 24 de ore de la Le Mans de anul acesta, aruncă mai întâi o privire peste videoclipul de mai jos.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.