VIDEO: Pilotul fără mâini care face drifturi ca şi cum s-ar plimba prin parc

Bartosz Ostałowski e un polonez care şi-a pierdut mâinile după un accident petrecut în 2006, dar asta nu l-a împiedicat să-şi urmărească pasiunea: drifturile.

VIDEO: Pilotul fără mâini care face drifturi ca şi cum s-ar plimba prin parc VIDEO: Pilotul fără mâini care face drifturi ca şi cum s-ar plimba prin parc

Uneori e greu să faci drifturi. Pur şi simplu nu-ţi ies şi te enervezi şi ieşi din maşină ca să iei o pauză. Dar sigur nu ştii cât de greu este să practici acest sport fără mâini. Sună neobişnuit, dar polonezul Bartosz Ostałowski, care şi-a pierdut ambele mâini într-un accident în 2006, ne-a dovedit că poţi face orice dacă vrei să te ţii de treabă.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.