Volkswagen Beetle GRC e o broscuţă dementă cu peste 500 CP. VIDEO

Când spui Volkswagen Beetle te gândeşti, de obicei, la floricele, căţeluşi drăgălaşi şi roz. Foarte mult roz. Doar că Beetle-ul din imaginile de mai jos încearcă să se îndepărteze de această imagine feminină cu nici mai mult, nici mai puţin de 544 CP.

Volkswagen Beetle GRC e o broscuţă dementă cu peste 500 CP. VIDEO Volkswagen Beetle GRC e o broscuţă dementă cu peste 500 CP. VIDEO

Faceţi cunoştinţă cu Volkswagen Beetle GRC. Adică o maşinuţă care ar trebuie să emane feminism şi sute de kilograme de drăgălăşenie, însă eşuează în a face toate acestea fiindcă sub capota sa rotunjoară se ascunde un propulsor de 1,6 litri pe benzină care produce nu mai puţin de 544 CP. Ce, cum, care? Da, un motor de 1,6 litri poate să dezvolte peste 500 CP.

Uite ce drăguţă e! Trebuie doar să ai grijă să nu te muşte

Şi pentru că tabloul trebuie să fie complet, intră în scenă un sistem de tracţiune integrală permanentă şi o greutate de aproximativ 1,3 tone. O combinaţie excelentă, care duce la un sprint de la zero până la 100 km/h în vreo două secunde, după informaţiile furnizate de Volkswagen.

Oare se parchează la fel de uşor ca un Beetle standard?

Aşa cum probabil ţi-ai dat seama în urmă cu trei secunde, maşinuţa asta nu va ajunge în mâinile clienţilor avizi de adrenalină, ci va participa în campionatul mondial de Rallycross, unde va fi pilotată de nimeni altul decât Tanner Foust – pilotul american care îşi împarte timpul între drifturi, sărituri şi filmări la ediţia americană a emisiunii Top Gear.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.