Abu Dhabi confirmat pentru sezonul viitor

Marele Circ este mereu în mișcare, de anul viitor urmând să se oprească pentru o etapă de final la Abu Dhabi.

Abu Dhabi confirmat pentru sezonul viitor Abu Dhabi confirmat pentru sezonul viitor
Anunțat încă de anul trecut, circuitul de la Abu Dhabi va găzdui pentru prima oară o cursă de Formula 1 în octombrie 2009, nefiind stabilită însă o dată exactă, astfel încăt nu este sigur dacă va fi ultima cursă din sezon. S-a stabilit însă că circuitul va rămâne permanent, după ce în prealabil primele semne indicau doar o soluție temporară.

Abu Dhabi este capitala celor șapte Emirate Arabe Unite, fiind și locul în care se va deschide în curând un imens parc de distracții Ferrari.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.