Accident incredibil la etapa F1 din Monza

Un accident incredibil a avut loc în aceast weekend în etapa de F1 de la Monza. Un mecanic al echipei HRT (Hispania Racing Team) a fost lovit violent de monopostului lui Sakon Yamamoto în timpul unui pit stop programat.

În timpul unui pit stop, unul din mecanicii lui Sakon Yamamoto a fost lovit violent de monopost. Mecanicul regla aparatul radio de la bord, dar cel însărcinat cu informarea pilotului când poate s-a plece în cursă, s-a grăbit şi a dat drumul la maşină mult prea devreme.

Ceea ce este important, este faptul că mecanicul german, în ciuda violenţei impactului, a rămas conştient, dar a fost tranportat la spital pentru investigaţii amănunţite.

VEZI VIDEO-UL ACCIDENTULUI!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.