Accident Michael Shumacher

Multiplul campion mondial de Formula 1 s-a reorientat spre motociclism. La nivel de amatori momentan. Dar asta nu înseamnă că este ocolit de căzături.

Accident Michael Shumacher Accident Michael Shumacher
Schumacher la limităMichael Schumacher a terminat al 28-lea în cursa de debut în campionatul german, de pe circuitul de la Oschersleben. După ce s-a aflat cine se află sub pseudonimul Marcel Niederhausen of Stuttgart, germanul a concurat cu numele real, atrăgând toată atenţia presei. În a doua cursă însă, Michael s-a înclinat prea mult şi a pierdut controlul motocicletei, sfârşind pe nisip.

"Au fost câteva zgârieturi pe motocicletă şi probabil mai multe poze reuşite pentru fotografi", a declarat zâmbind Michael Schumacher. "Eu sunt un pilot. Deşi consider motociclismul foarte distractiv, nu am de gând să concurez serios. Poate voi mai participa din când în când, dar fără gânduri de o carieră seriosă" a completat germanul.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.