Aşa conduce o femeie, pilot de Formula 1. VIDEO

Neîndemânatice la volan? Ei bine, mulţi şi-ar putea schimba punctul de vedere în legătură cu femeile care conduc, după ce o vor vedea în acţiune pe Simona De Silvestro.

Aşa conduce o femeie, pilot de Formula 1. VIDEO Aşa conduce o femeie, pilot de Formula 1. VIDEO

Se ia un monopost Sauber C31 propulsat de un motor V8, o femeie pilot de 25 de ani şi se pun la treabă pe circuitul de teste Ferrari de la Fiorano, Italia.

În două zile, Simona De Silvestro a parcurs nu mai puţin de 180 de ture de circuit, iar mai jos aveţi o mostră de măiestrie feminină la volan.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.