Brawn GP va fi alimentată cu lubrifianţi şi carburanţi Mobil 1

Autor: Cosmin Iordache 06 iul. 2009 Formula 1
Brawn GP va fi alimentată cu lubrifianţi şi carburanţi Mobil 1

ExxonMobil, cea mai mare companie internaţională de petrol şi gaz cotată la bursă, confirmă astăzi: carburanţii săi şi lubrifianţii Mobil 1 vor fi livraţi către Brawn GP începând cu sezonul 2009 FIA de Formula 1, pe lângă parteneriatul tehnic cu Vodafone McLaren Mercedes.

Ross Brawn, Team Principal of Brawn GP: “Suntem o echipă nouă în Formula 1 şi suntem încântaţi să, avem asigurate suportul, experienţa şi cunoştinţele tehnice ale ExxonMobil prin intermediul Vodafone McLaren Mercedes. Parteneriatul pe termen lung dintre ExxonMobil şi Mercedez Benz ne va asigura platforma tehnică pe care vom putea să construim pentru a avea succes în acest sezon.”

 

Implicarea extinsă în Formula 1 va creşte şansele ca tehnologia să fie transferată de la maşinile de curse la cele obişnuite. Mobil 1 New Life 0W-40 în România este un bun exemplu, pentru că asigură o performanţă excelentă a motorului, potenţiale beneficii legate de eficienţa carburantului şi motoare cu o viaţă mai lungă, bazate pe îmbunătăţirile de pe pistă. Pe lângă acest parteneriat, ExxonMobil va mai livra carburanţii si lubrifianţii Mobil 1 către Force India.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide