Cască cu diamante pentru McLaren

Lewis Hamilton se poate lăuda, la propriu, că este "briliantul" Formulei 1, mulţumită diamantelor încrustate de sponsorul McLaren, Steinmetz, pe casca sa.

Cască cu diamante pentru McLaren Cască cu diamante pentru McLaren
Cască cu diamante pentru McLarenPentru a marca cei trei ani de parteneriat dintre Steinmetz, companie helvetă ce activează în industria diamantelor, şi McLaren, elveţienii au hotărăt să aducă un pic de strălucire în motorsport aplicând diamante pe căştile piloţilor Lewis Hamilton şi Heikki Kovalainen.

Opera de artă este compusă din sute de diamante, reprezentând logoul bijutierilor dispus pe partea laterală şi autograful piloţilor, de dimensiuni considerabile, aplicat în partea superioară a elementului de siguranţă. Lewis Hamilton s-a arătat foarte încântat de noile podoabe spunând că de abia aşteaptă Grand Prix-ul de la Monaco pentru a îşi etala bijuteriile pe circuitul bogaţilor. Şi Kovalainen speră ca diamantele să le poartă noroc şi să le aducă strălucirea de care au nevoie în cursele următoare.

Steinmetz a mai colaborat în trecut cu Jaguar, în 2004 "nasul" monoposturilor fiind încrustat cu pietre preţioase, iar în 2005 la semnarea cu McLaren, Raikkonen a avut cel mai valoros volan, ornat de asemenea cu diamante.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.