Dacia Petrom F1 Team

Autor: Silviu Draganescu 01 apr. 2009 Formula 1
Dacia Petrom F1 Team

Nu mai este nici un secret că Brawn GP este relevaţia acestui început de sezon, mai ales după ce a obţinut şi dubla la prima cursă de anul acesta, din Australia. De avantajul acesta mediatic a vrut să beneficieze şi Sir Richard Branson, proprietarul grupului Virgin, însă Dacia a reuşit să vină cu o ofertă mai bună pentru achiziţionarea echipei, oferind fiecărui angajat câte un Sandero diesel ca bonus de instalare.

Oficialii Dacia speră ca prin această mişcare să îmbunătăţească imaginea constructorului român dar şi să-şi creeze o expunere cât mai mare în vederea intrării pe pieţele din Australia, Japonia, China şi SUA, acolo unde Formula 1 se urmăreşte cu deosebit interes. Achiziţionarea Brawn GP se pare că mai are un rost, fiind gândită de Flavio Briatore pentru a pune mâna legal pe tehnologia Honda regăsită în şasiu dar şi pe secretele Mercedes regăsite în motor.

Contactat de Promotor.ro, Flavio a declarat "Şarmul meu este cel care atrage toate acele femei frumoase lângă mine. În ceea ce priveşte Formula 1, eu îl am pe Alonso, care face cât o echipă întreagă". Revenind la Dacia F1 Team, este de aşteptat ca noul nume oficial să fie folosit încă din acest weekend, la cursa din Malaezia, Petrom anunţând că se va ocupa deja de furnizarea combustibilului, trimis direct de la rafinăria Brazi de lângă Ploieşti. Să vă aşteptaţi la o creştere a preţului benzinei cu până la 20%.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide