David Coulthard se retrage din Formula 1 la sfârşitul sezonului

Autor: Mediafax 04 iul. 2008 Formula 1
David Coulthard se retrage din Formula 1 la sfârşitul sezonului

"Aş vrea să vă anunţ decizia de mă retrage din Formula 1 la sfârşitul sezonului. Voi rămâne însă implicat, în calitate de consultant pentru Red Bull. Mă voi concentra pe dezvoltarea maşinii şi pe teste, dar nu zic nu ideii de a concura în alte sporturi cu motor, în viitor. Aşa că nu voi agăţa definitiv casca în cui", a declarat Coulthard, cu câteva zile înaintea Marelui Premiu de la Silverstone.

 

"Am luat această decizie în urmă cu ceva timp, pentru că vroiam să mă opresc în momentul în care mai eram competitiv. Faptul că mi-am anunţat retragerea la Marele Premiu al Angliei e uşor de înţeles. Aici am obţinut două dintre cele 13 victorii ale mele în Marele Circ", a subliniat scoţianul.

În vârstă de 37 de ani, Coulthard a debutat în Formula 1 în 1994. Pilotul scoţian, care va lua startul duminică în cea de-a 238-a cursă din carieră, a alergat pentru echipele Williams, McLaren şi Red Bull, câştigând 13 Mari Premii.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide