Duelul campionilor

Ferrari va testa săptămâna viitoare la Montmelo cu cei mai buni piloţi ai săi, Michael Schumacher şi Kimi Raikkonen, într-o sesiune de antrenamente ce se anunţă foarte tensionată.

Duelul campionilor Duelul campionilor
Ultima dată când cei doi s-au înfruntat pe pistă a fost în 2006, dar atunci aceştia nu aveau acelaşi material tehnic. Nu aşa se va întâmpla şi luni, când cei doi piloţi vor testa noul F2008, fiind aşteptat un duel aprig în stabilirea celor mai buni timpi.

Kimi Raikkonen a ajuns la Ferrari ca înlocuitor al lui Michael Schumacher, mulţi fani ai germanului adaptându-se fără probleme la noul idol. Sesiunea de teste, chiar dacă va fi uşor irelevantă din lipsa unui motiv de competitivitate reală, va stârni numeroase discuţii pe baza timpilor realizaţi şi inevitabil comparaţii între cei doi piloţi.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.