Fernando Alonso a refuzat Ferrari

Pilotul spaniol a refuzat oferta Ferrari de a pilota în cadrul scuderiei italiene în 2009 în locul lui Kimi Raikkonen pentru a rămâne fidel echipei Renault.

Fernando Alonso a refuzat Ferrari Fernando Alonso a refuzat Ferrari

Sau cel puţin asta este varianta furnizată de cotidianul spanion AS. Pentru aproape orice pilot ajungerea în echipa italiană este ca un vis împlinit, însă se pare că nu şi pentru Fernando Alonso. După ce unele ziare l-au dat ca transferat deja la Ferrari din 2010, acum presa din ţara natală relatează faptul că Ferrari vroia să-l aducă pe dublul campion mondial încă din 2009 în echipă, în locul lui Kimi Raikkonen, care deşi a fost campion în 2007, anul trecut a dezamăgit.

Dar Fernando Alonso se pare că a refuzat oferta italienilor pentru că nu a dorit să-şi lase baltă echipa Renault cu doar 3 luni înaintea noului sezon competiţional. Altfel spus, interesul Ferrari asupra lui Alonso a fost puţin cam tardiv.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.