Fernando Alonso pe picior de plecare

Cu toate că Alonso a declarat că îşi va hotărâ soarta abia la sfârşitul acestei luni, o televiziune italiană a făcut un anunţ şoc. Viitoarele destinaţii ale vedetei F1 sunt diferite.

Fernando Alonso pe picior de plecare Fernando Alonso pe picior de plecare

În urma circuitului F1 din Belgia, au apărunt noi zvonuri direct din zona padock-ului. O televiziune italiană a afirmat conform unor surse că Fernando Alonso ar fi semnat deja un contract pe o perioadă de 3 ani cu BMW Sauber.  După cum a spus şi până acum, Fernando Alonso şi-a păstrat cuvântul. Deocamdată susţine Renault în lupta din clasamentul constructorilor şi va lua o decizie la sfărşitul acestei luni. 

Zvonul italian vine la doar două zile după ce un alt constructor F1 a recunoscut că poartă tratative cu Alonso, şi anume Honda. Conform surselor din campionat cel mai probabil este ca Fernando Alonso să rămână şi în sezonul viitor tot la Renault F1 pentru ca din 2010 să conducă sub emblema căluţului cabrat, Ferrari F1. Vom reveni cu mai multe informaţii despre sezonul 2009 al lui Fernando Alonso.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.