Ferrari a lansat Virtual Racing Academy

Ferrari a lansat cel mai tare joc online de Formula 1, Ferrari Virtual Academy, un simulator care te va ajuta să-ţi dezvolţi talentul de pilot cu ajutorul lui Giancarlo Fisichella.

Pentru a putea începe acest joc, vei scoate mai întâidin buzunar 14,90 euro, iar asta doar pentruprimul circuit, Fiorano. Aici vei putea concura cuorice jucător de pe glob care şi-a downloadat la rândul său joculde pe site-ul www.ferrarivirtualacademy.com.

După ce ai terminat cu Fiorano, următoarele două circuite vor fiMugello şi Nurburgring, acestea putând fi downloadate la un preţ de9,90 euro per circuit. Iar fiecare cursă în parte vei putea să teînscrii cu cel mai bun timp scos pe tură, iar, în fiecaresăptămână, Ferrari îl va premia pe cel maibun.

Monopostul cu care vei concura va fi o replică a lui FerrariF10, creat după toate caracteristicile maşinii reale, acordându-seo atenţie deosebită şi la cele mai mici detalii ale cockpit-ului,cu deosebire volanului şi comenzilor. Cu această ocazie, vei aveaposibilitatea să vezi cum arată într-adevăr un centru de comandăFerrari, protejat până acum de ochii lumii.

Cel mai important este că, la sfârşitul competiţiei, ceimai rapizi piloţi vor câştiga o deplasare până laMaranello şi vor lua parte la un curs FerrariDriver Academy.