Ferrari a lansat Virtual Racing Academy

Ferrari a lansat cel mai tare joc online de Formula 1, Ferrari Virtual Academy, un simulator care te va ajuta să-ţi dezvolţi talentul de pilot cu ajutorul lui Giancarlo Fisichella.

Pentru a putea începe acest joc, vei scoate mai întâi din buzunar 14,90 euro, iar asta doar pentru primul circuit, Fiorano. Aici vei putea concura cu orice jucător de pe glob care şi-a downloadat la rândul său jocul de pe site-ul www.ferrarivirtualacademy.com.

După ce ai terminat cu Fiorano, următoarele două circuite vor fi Mugello şi Nurburgring, acestea putând fi downloadate la un preţ de 9,90 euro per circuit. Iar fiecare cursă în parte vei putea să te înscrii cu cel mai bun timp scos pe tură, iar, în fiecare săptămână, Ferrari îl va premia pe cel mai bun.

Monopostul cu care vei concura va fi o replică a lui Ferrari F10, creat după toate caracteristicile maşinii reale, acordându-se o atenţie deosebită şi la cele mai mici detalii ale cockpit-ului, cu deosebire volanului şi comenzilor. Cu această ocazie, vei avea posibilitatea să vezi cum arată într-adevăr un centru de comandă Ferrari, protejat până acum de ochii lumii.

Cel mai important este că, la sfârşitul competiţiei, cei mai rapizi piloţi vor câştiga o deplasare până la Maranello şi vor lua parte la un curs Ferrari Driver Academy.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.