Ferrari Design Formula 1 Concept ne arată viitorul Formulei 1. Şi acesta e teribil de sexy

Ferrari Design F1 Concept e acel gen de maşină care poate schimba, de una singură, faţa unui sport. Să sperăm că şi boşii Formulei 1 vor şti să facă în sfârşit pe plac fanilor şi să readucă spectacolul în Marele Circ.

Ferrari Design Formula 1 Concept ne arată viitorul Formulei 1. Şi acesta e teribil de sexy Ferrari Design Formula 1 Concept ne arată viitorul Formulei 1. Şi acesta e teribil de sexy

Desenat de departamentul de design de la Maranello, Centro Stile Ferrari, Ferrari F1 Concept  e un fel de călătorie în timp. Dar nu orice fel de călătorie în timp, ci una în care putem deja întrezări viitorul designului monoposturilor din Formula 1, precum şi a lucrurilor pe care vor pune accentul echipele din Marele Circ.

Sexy motherfucker

Cu forme aerodinamice noi, cu roţi parţial acoperite, cu un eleron uriaş pe puntea spate, dar şi cu un design general extrem de sexy, Ferrari F1 Concept încearcă, practic, să readucă stilul într-un sport dominat în ultimul deceniu doar de tehnică.

Dat ass!

Nu ştim dacă şefii Formula 1 au luat aminte la propunerile celor de la Ferrari, dar suntem siguri că ne-am uita cu mare plăcere la un campionat care să includă inovaţiile italienilor, cu atât mai mult cu cât nu ar necesita schimbări de regulament.

Voi ce spuneţi? Ce schimbări aţi vrea să vedeţi în Formula 1?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.