Ferrari F1 are viitorul asigurat

Nu este vorba de orice puşti, ci de noua senzaţie a pilotajului Lance Stroll care într-o cursă de karting a reuşit să fie mai rapid decât unul din piloţii oficiali Ferrari F1.

Ferrari F1 are viitorul asigurat Ferrari F1 are viitorul asigurat

Speranţa Ferrari, puştiul de 11 ani, Lance Stroll se pare că le face "probleme" piloţilor consacraţi încă de pe acum şi într-o cursă de Karting desfăşurată între staff-ul Ferrari a reuşit să bată unul dintre cei doi piloţi oficiali. Pare o ştire relaxată, dar se pare că întrecerea a fost cât se poate de reală, după cum Ferrari anunţă în comunicatul oficial.

Staff-ul Scuderiei a descins la Montreal pentru un turneu de karting indoor la care au participat de la mecanici până la cei doi piloţi Formula 1, Fernando Alonso şi Felipe Massa, dar şi marea speranţă, canadianul de 11 ani. În runda finală s-au calificat cei mai buni 12 competitori, pe grila de start, la fel ca în Formula 1.

Favoriţii, evident, erau cele două vedete care conduc monoposturile supreme, dar se pare că unul nu a reuşit să îşi valorifice statutul, fiind întrecut de copilul minune. Ferrari nu menţionează care a fost pilotul surclasat de un puşti de doar 11 ani, ci conclude cu afirmaţia că Lance s-a clasat între Fernando Alonso şi Felipe Massa. De menţionat, totuşi, că micul Stroll are un palmares impresionant în Karting şi, glumind, putem spune că este o performanţă că un pilot de Formula 1 a reuşit să îl întreacă. Puştiul este fiul lui Lawrence Stroll, un celebru colecţionar Ferrari din Canada, de aici trăgându-se pasiunea pentru "Căluţul cabrat".

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.