Ferrari F1 are viitorul asigurat

Nu este vorba de orice puşti, ci de noua senzaţie a pilotajului Lance Stroll care într-o cursă de karting a reuşit să fie mai rapid decât unul din piloţii oficiali Ferrari F1.

Ferrari F1 are viitorul asigurat Ferrari F1 are viitorul asigurat

Speranţa Ferrari, puştiul de 11 ani, LanceStroll se pare că le face "probleme" piloţilor consacraţi încă de peacum şi într-o cursă de Karting desfăşurată între staff-ul Ferraria reuşit să bată unul dintre cei doi piloţi oficiali. Pare o ştire relaxată, dar se pare căîntrecerea a fost cât se poate de reală, după cum Ferrari anunţă încomunicatul oficial.

Staff-ul Scuderiei a descinsla Montreal pentru un turneu de karting indoor la care auparticipat de la mecanici până la cei doi piloţi Formula 1,Fernando Alonso şi Felipe Massa, dar şi marea speranţă, canadianulde 11 ani. În runda finală s-au calificat cei mai buni 12competitori, pe grila destart, la fel ca în Formula 1.

Prezent si viitor

Favoriţii, evident, erau celedouă vedete care conduc monoposturile supreme, dar se pare că unulnu a reuşit să îşi valorifice statutul, fiind întrecut de copilulminune. Ferrari nu menţionează care a fost pilotulsurclasat de un puşti de doar 11 ani, ci conclude cu afirmaţia căLance s-a clasat între Fernando Alonso şi Felipe Massa. Demenţionat, totuşi, că micul Stroll are un palmares impresionant înKarting şi, glumind, putem spune că este o performanţă că un pilotde Formula 1 a reuşit să îl întreacă. Puştiul este fiul luiLawrence Stroll, un celebru colecţionar Ferrari din Canada, de aicitrăgându-se pasiunea pentru "Căluţulcabrat".