Formula 1

Promotor.ro vă oferă 6 clipuri video făcute publice de echipa de Formula 1 Panasonic Toyota Racing, în care sunt prezentate o parte din programele de imbunătăţire a monopostului de F1.

Unul din cel mai important aspect al unui monopost de Formula 1 este aerodinaminca acestuia, care trebuia modificată pentru fiecare circuit în parte. În consecinţă studierea în tunelele de vânt a diverselor modificări aduse compomentelor aerodinamice ale maşinii este o necesitate şi evident testarea efectivă a maşinii pe circuit sau chiar pe piste de aeroport. Anul acesta, echipele de Formula 1 şi piloţii au de "luptat" cu scoaterea sistemului de control al tracţiunii, ceea ce necesită pregătiri serioase ale starturilor şi nu numai.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.