Ken Block nu încape în maşina de Formula 1

Pilotul american a anunţat acum ceva vreme că va pilota o maşină de Formula 1 într-o demonstraţie susţinută de Pirelli pe circuitul italian de la Monza. Însă deja au apărut probleme...

Ken Block nu încape în maşina de Formula 1 Ken Block nu încape în maşina de Formula 1

Ken Block este faimos pentru demonstraţiile sale de drift numite Gymkhana şi pentru faptul că participă în Campionatul Mondial de Raliuri. El a anunţat nu cu mult timp în urmă că plănuieşte să piloteze un monopost de Formula 1 Toyota în cadrul unei demonstraţii organizate de sposorul său Pirelli.

Testul urmează să aibă la loc la Monza în Italia dar deja au apărut probleme pentru pilotul american. Publicaţia britanică Autosport relatează că Block este prea înalt pentru a încăpea în monopostul de Formula 1. Ken a fost la uzina Toyota Motorsport de la Koln pentru primele pregătiri şi o tură în simulator dar la încercarea de a adapta scaunul pentru american au apărut problemele. Block are, se pare, picioarele prea lungi pentru a putea pilota monopostul de Formula 1. Poate să stea în cockpit dar nu mai poate acţiona volanul când acesta este montat.

Şi cum este puţin probabil ca monopostul Toyota F1 2009 să poată fi modificat într-o perioadă scurtă, staff-ul Toyota caută alternative inclusiv monoposturi mai vechi pentru ca demonstraţia să poată avea loc.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.