Lewis Hamilton nu primeşte supercarul McLaren F1 LM!

Printre bonusurile promise proaspătului campion mondial F1 Lewis Hamilton se numără şi un exclusivist McLaren F1 LM. Pe care Hamilton nu îl va primi nici anul acesta - din cauză că nu i-a adus lui Ron Dennis şi titlul la constructori.

Lewis Hamilton nu primeşte supercarul McLaren F1 LM! Lewis Hamilton nu primeşte supercarul McLaren F1 LM!

Ei bine, înţelegerea e înţelegere la nemţi - iar Lewis Hamilton nu se va bucura de exclusivistul McLaren F1 LM, bijuterie promisă de Ron Dennis în cazul în care Hamilton i-ar fi adus şi titlul la constructori, nu doar cel la piloţi.

Maşina, care este evaluată la aproape 8 milioane de dolari, va putea fi a lui Hamilton, dacă acesta va mai câştiga două campionate mondiale la rând! Foarte dure condiţiile lui Ron Dennis, deşi Hamilton se poate lăuda cu două recorduri: primul pilot de culoare care câştigă un campionat mondial de Formula 1, precum şi cel mai tânăr campion mondial F1.

Sau poate că tocmai asta a contat, atunci când Dennis a renegociat promisiunea - Hamilton e destul de tânăr, deci are timp pentru a mai câştiga câteva titluri mondiale...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.