Marele Premiu al Belgiei

Echipa italiană revine cu o nouă dublă, Kimi Raikkonen impunându-se pe circuitul de la Spa-Francorchamps în faţa coechipierului său Felipe Massa.

Marele Premiu al Belgiei Marele Premiu al Belgiei
După un weekend dominat aproape în totalitate de maşinile roşii, Kimi Raikkonen a plecat de pe prima poziţie a grilei de start fiind secondat de colegul său de echipă. Fernando Alonso a reuşit să-şi păstreze poziţia a treia în faţa lui Lewis Hamilton, în timp ce Heikki Kovalainen a fost câştigătorul primului tur, urcând până pe locul şase. Din păcate pentru pilotul finlandez, strategia cu o singură oprire la boxe l-a încetinit suficient pentru a pierde locurile obţinute în primul viraj.

Giancarlo Fisichella este omul care a părăsit primul cursa, încă din turul doi, după ce în prealabil pornise de la boxe din cauza unei schimbări de motor. Până la final s-au mai înregistrat alte patru abandonuri, ale lui Vettel, Coulthard, Wurz şi Button.
Rosberg

Kimi Raikkonen primeşte primul steagul în pătrăţele, fiind urmat de Massa, Alonso şi Hamilton. Heidfeld ocupă din nou pentru BMW poziţia a cincea, în timp ce Rosberg şi Webber se clasează pe locurile 6 şi 7. Heikki Kovailainen este ultimul pilot în puncte, după ultimele tururi de luptă cu Robert Kubica. Rezultatele acestei etape transformă lupta pentru campionatul constructorilor într-una cu trei actori: Lewis Hamilton îşi păstreză locul 1, fiind urmat de Alonso la doar două puncte şi de Kimi Raikkonen la 13 puncte.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.