Maşina de serviciu a lui Alonso: Maserati GranCabrio

Alonso a câştigat prima cursă a sezonului de Formula 1 2010 într-un monopost Ferrari. Dar maşina lui de stradă nu este un Ferrari supersportiv, cum ne-am fi aşteptat.

Maşina de serviciu a lui Alonso: Maserati GranCabrio Maşina de serviciu a lui Alonso: Maserati GranCabrio

Ei bine, Alonso nu a ales ca maşină de zi cu zi un Ferrari 458 Italia roşu ca focul, după cum ne-am aşteptat. Probabil din raţiuni de marketing, pilotul spaniol se plimbă cu o altă maşină de top a concernului Fiat: un Maserati GranCabrio.

Culoarea maşinii este Gris Granite, iar interiorul este în două nuanţe, Pearl Beige şi Bordeaux (culoare folosită şi pentru capota din pânză). Cu alte cuvinte, nu vorbim de o maşină care să agite spiritele aşa de mult, chiar dacă e vorba de un cabriolet. În plus, maşina lui Alonso este destinată, mai degrabă, voiajurilor relaxante, beneficiind de o cutie de viteze automată secvenţială.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.