Max Mosley iar dă în judecată

Preşedintele FIA vrea acum 1 milion de euro de la publicaţia germană Bild şi încă jumătate de milion de la versiunea on-line a acesteia.

Max Mosley iar dă în judecată Max Mosley iar dă în judecată

Se păre că succesul împotriva publicaţiei ce a dat publicităţii clipul video cu Max Mosley şi cinci prostituate i-a dat acestuia aripi, pentru că s-a hotărât sa meargă mai departe cu procesele. După ce în primul caz, a câştigat pe motiv de invadare a intimităţii, Max Mosley are de gând să dea în judecată publicaţia germană Bild pe motiv de calomnie.

Asta pentru că germanii au repetat ştirea de nenumărate ori fară să o verifice. Iar acum au şanse să plătească până la 1,5 milioane de euro, dacă judecătorul îi va da dreptate lui Max Mosley. Oare ar fi timpul să ştergem şi noi ultimele ştiri despre Max Mosley? Doar aşa ca să fim siguri ...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.