Max Verstappen face o demonstraţie cu un monopost F1. Şi-l dă de gard

Max Verstappen se anunţă a fi un copil-minune al Formulei 1. Până la debutul său oficial, ne demonstrează că este, totuşi, un copil - unul emotiv chiar.

Max Verstappen face o demonstraţie cu un monopost F1. Şi-l dă de gard Max Verstappen face o demonstraţie cu un monopost F1. Şi-l dă de gard

Recent ai citit la noi pe site despre cei mai tineri piloţi debutanţi în Formula 1 din toate timpurile. În acel top 10 nu l-am inclus pe Max Verstappen, tânărul care îşi va începe cariera de pilot F1 înainte de cea de şofer pe drumurile publice. Şi asta pentru că Max încă nu a concurat într-o cursă de Formula 1 - o va face abia începând cu sezonul 2015, pentru Scuderia Torro Rosso. 

Până atunci însă, ne linişteşte că este doar un om, unul care mai şi greşeşte. Într-o demonstraţie făcută la Rotterdam, Max face câteva greşeli de calcul şi se trezeşte cu botul în parapetul de protecţie. Ţinând cont că are 16 ani acum şi reuşeşte să scoată untul din V6-ul unei maşini de Formula 1, pentru noi tot un copil-minune rămâne. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.