Mercedes SLS, noul Safety Car în Formula 1 2010

Nu de cumpărat, ci doar de admirat. Unde? Pe circuitele de Formula 1, unde vedeta Mercedes SLS va interveni în postură de Safety Car.

Mercedes SLS Safety CarNoul Mercedes SLS va înlocui modelul SL 63 AMG în postura de Safety Car în Campionatul Mondial de Formula 1 din 2010. Mai puternic şi mai exclusivist , noul SLS urmează să fie echipat cu o serie de dotări specifice, dintre care cel mai uşor vizibil este girofarul. Maşina va mai beneficia de un sistem de comunicaţie special şi de modificări ţinând de securitate, însă motorul va fi cel de serie, un V8 de 571 CP.

Noul Safety Car Mercedes SLS va fi condus tot de Bernd Maylander, fost pilot de DTM, germanul de 38 de ani fiind cunoscut ca mâna dreaptă a lui Pete Tibbets, comisar FIA.

Mercedes va mai pune la dispoziţia organizatorilor etapelor de Formula 1 şi un model Mercedes C 63 AMG Estate, cu rol de ambulanţă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.