Michael Schumacher a primit cadou o insulă

Sau poate se gândeşte, iar cadoul făcut lui Schumacher nu este decât parte dintr-o campanie publicitară imensă. Că doar reclama este sufletul comerţului, nu?

Michael Schumacher a primit cadou o insulă Michael Schumacher a primit cadou o insulă

Turnul lui SchumacherSheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum i-a oferit lui Michael Schumacher o insulă doar a lui în arhipelagul nou creat intitulat "The World", ce valorează undeva pe la 7 milioane de dolari. Localizat în emisfera sufică, parte a grupului de insule ce formează Antarctica, peticul de uscat ce va intra în posesia lui Michael Schumacher va fi probabil personalizat după placul pilotului german.

Interesant este că arabii din Dubai sunt atât de înnebuniţi după Michael Schumacher încât vor construi chiar şi un zgârie nori cu numele lui. Ce mai urmează acum? Un cazino? O autostradă?


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.