Michael Schumacher – revenire pe circuit cu Ferrari

Autor: Cosmin Iordache 03 aug. 2009 Formula 1
Michael Schumacher – revenire pe circuit cu Ferrari

Ştim că Michael Schumacher va reveni în locul ghinionistului Massa, ceea ce nu ştim este că din cauza regulamentului actual, Schumi nu se poate antrena cu actuala maşină. Dar germanul trage tare pentru a recupera şi foloseşte ca material de antrenament maşina cu care Kimi Raikkonen a câştigat titlul în 2007. Cu toate astea, Ferrari face lobby pe lângă FIA pentru a îi permite lui Schumacher câteva sesiuni de teste cu actualul model pentru a se familiariza cu sistemul KERS de pe monopsotul Ferrari F60.

Schumacher este însă mulţumit de actualele sesiuni de teste şi declară că pilotează maşina lui Kimi pentru ca organismul său să se reobişnuiască cu condiţiile de curse. Dar familiarizarea cu actualul model se face doar pe simulator. În cursa reală, Schumacher va trebui însă să se obişnuiască şi cu noile tipuri de slickuri fără striaţii, cu care germanul nu a mai alergat din 1997, când s-a renunţat la acest tip de gume.

Michael Schumacher îi va ţine locul lui Felipe Massa până când brazilianul va fi complet refăcut. Dar doctorii evită să dea un termen pentru recuperarea lui Felipe, deci este posibil să îl vedem pe Schumi, multe curse la bordul monopostului F60. Pe 23 august va avea loc cursa de la Valencia.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide